juffemkenaarzweden.reismee.nl

Heja!

Hoi lieve kinderen van groep 5/6, Hoe is het daar? Hier is het heel erg leuk! Ik heb nu pas de kans om iets op de site te zetten, want er zijn geen computers in ons hostel. We zijn zondag aangekomen in Zweden en waren erg moe van het reizen. We zijn daarom meteen gaan slapen toen we in het hostel zaten. Maandag zijn we naar de Hogeschool in Kristianstad gegaan Hier hebben we mensen ontmoet die ook voor leraar aan het studeren zijn. We hebben zelfs een les Zweeds gehad. Dit was heel leuk! Daarna kregen we een rondleiding in Kristianstad. Dinsdag zijn we de eerste Zweedse basisschool gaan bezoeken. Ik keek mijn ogen uit! Hier moeten alle kinderen op sokken lopen in de klas en hebben ze allemaal een mobieltje. Heel raar! Ze waren ook heel aardig en konden heeel goed Engels praten. Ook wilden ze vanalles over jullie weten!! Vandaag zijn we een andere school gaan bezoeken. Deze was weer anders dan de school van dinsdag, deze was heel multicultureel. Het leukste aan deze school vond ik dat ze een DANSKLAS hadden! Natuurlijk heb ik meteen meegedaan! Ook deze kinderen wilden vanalles weten. En Tom en Ben de jongens hier werden super enthousiast toen ik ze over Guidetti, Ibrahimovic en Toivonen vertelde! Vanavond gaan we bowlen en lekker uiteten. Het weertje hier is heeeerlijk!! Lieve groetjes, Juf Femke

Wilma Merry

Hoi Femke
Ik ontdek net pas dat je aan het reizen bent geslagen.
Het zal daar wel een heel verschil zijn met hier.
Veel plezier en geniet ervan.

Groetjes, Math en Wilma